Karlslunds Veterinärklinik är en modern och välutrustad klinik med digital röntgen, ultraljud, eget laboratorium med modern analysutrustning, operationsavdelning med gasnarkos samt butik med försäljning av foder och tillbehör.

Vi som driver kliniken är Ann-Charlotte Sandberg och Linda Helsmo. Vi är båda veterinärer med specialistkompetens i hunden och kattens sjukdomar och många års erfarenhet av arbete på både djursjukhus och mindre klinik. 

 Vi vill att du som besöker oss ska känna dig väl omhändertagen och trygg i att vi gör det allra bästa för ditt djur!

Vi vill vara en engagerad, personlig och professionell djurklinik för dig och din fyrfota vän. Vår klinik är fristående och lokalt ägd. 

Vi är en liten klinik med stora resurser och personligt bemötande. Ditt djur ska kunna komma till oss under hela sin livstid med alla olika typer av bekymmer som kan uppstå. Vi kan hjälpa till med allt från förebyggande hälsovård, såsom vaccination, kastrering och höftledsröntgen till komplicerade medicinska utredningar och operationer. Vi behandlar framför allt hundar och katter men tar även emot en del mindre sällskapsdjur.

Varmt välkommen till oss!